mini

“Mini 60 Years Edition” – ediție specială la 60 de ani de la lansare

Lifestyle

MINI – Stil britanic, spirit sportiv – o ediție specială la 60 de ani de la lansarea mașinii britanice.

Un model original, care se reinventează în mod constant, înrădăcinat ferm în tradiție dar, mereu deschis spre schimbare: acesta este Mini, la 60 de ani de la lansarea masinii mici britanice care, a devenit populară în toată lumea, datorită uneia dintre proprietățile sale, cum ar fi Go-Kart Feeling și, utilizarea creativă a spațiului.

Pentru a sărbători această aniversare, Mini prezintă un model cu un design distinctiv, care evidențiază atât originea britanică, cât și dinamismul.

Cu detalii de design și echipamente exclusive, de înaltă calitate, “Mini 60 Years Edition”, devine ambasador al spiritului sportiv al mărcii, o caracteristică care nu lipsește niciodată, nici măcar în traficul urban.
Ediția specială va fi disponibilă din martie 2019 pentru modelele Mini cu 3 portiere și Mini cu 5 portiere.

Sportivitatea este parte integrantă a mașinii Mini DNA. Chiar înainte de lansarea modelului Mini classic, în vara anului 1959, au devenit clare caracteristicile de design ale noului automobil, atât ale interiorului cât și modul de conducere dinamic și agil.

Designerul John Cooper, a crezut întotdeauna în potențialul de curse al celor patru locuri. În colaborare cu Alec Issigonis, creatorul clasicului Mini, Cooper a dezvoltat mai multe idei, pentru a realiza variante cu motoare mai puternice, inaugurând astfel o carieră excepțională pe circuite de curse și piste de raliuri, culminând cu trei victorii la Raliul Monte Carlo, în anii ’60.

Modelul Mini 60 Years Edition, reamintește fundalul sportiv al mărcii, grație culorii clasice a mașinilor de curse britanice.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *