electrocasnice

O nouă campanie de ridicare a deşeurilor voluminoase şi DEE-urilor din Sectorul 2

Social

Primăria Sectorului 2 vine în sprijinul locuitorilor Sectorului 2 și îi anunță că, sâmbătă 25 aprilie 2020 pot scoate în fața blocului sau a casei deșeurile voluminoase, echipamentele electrice și electronice vechi.

O mașină a Supercom S.A le va ridica, potrivit unui comunicat de presă, al PS2.

Pentru realizarea în bune condiții a programului, locuitorii sectorului 2 sunt rugați să sune și să anunțe adresa unde au depozitat gunoiul la următoarele numere de telefon:

021.252.51.03 – Poliţia Locală Sector 2;
021.9941 – Poliţia Locală Sector 2;
021.9654 – S.C. Supercom S.A.

Locuitorilor sectorului 2 care doresc să scape gratuit de deșeurile voluminoase (mai puțin cele provenite din construcții, care se ridică contracost) și de DEE-uri sunt invitați să le depună în fața locuințelor de domiciliu sâmbătă, 25 aprilie 2020.

Domnul Primar Toader Mugur Mihai le vine în sprijin și îi roagă să anunțe locurile unde au depus deșeurile respective la unul din numerele de telefon.

La solicitarea primarului sectorului 2, S.C. Supercom S.A. colectează gratuit de la populație deșeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicații; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agreement, a arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *