țigărilor electronice aromate

Ţigările electronice aromate – interzise în New York

Social

Andrew Cuomo, guvernatorul din New York, a anunțat interzicerea tuturor țigărilor electronice aromate, ca răspuns la o recentă dezbatere la nivel național provocată de boli pulmonare pe care oficialii americani le-au legat de ţigările electronice.

Într-o conferință de presă, guvernatorul a anunțat, duminică, o acțiune executivă de urgență, prin care va fi interzisă vânzarea țigărilor electronice cu arome, pe fundalul creșterii îngrijorărilor legate de efectul acestora asupra sănătății, mai ales în rândul tinerilor, scrie The Guardian.

„Producătorii de țigări electronice care vin cu arome de fructe sau de dulciuri țintesc în mod conștient și iresponsabil tinerii, iar azi luăm măsuri pentru a pune capăt acestui lucru”, a Andrew declarat Cuomo.
Guvernatorul a transmis că oficialii din domeniul sănătății din New York vor convoca o ședință de urgență cu consiliul pentru sănătate publică al statului, săptămâna aceasta, pentru a interzice aceste produse.

„Denumiri precum Bubblegum, Cotton Candy, Captain Crunch”, a adăugat Cuomo, „acestea țintesc în mod evident tinerii și sunt eficiente în această privință”.

Țigările electronice cu tutun sau arome de mentol nu vor fi interzise.
În Statele Unite, din cauza țigărilor electronice mai mulți oameni au murit iar peste 450 de persoane s-au îmbolnăvit de afecțiuni pulmonare.
Și Președintele Donald Trump a anunțat miercuri că administrația sa va propune o interdicție federală asupra a sute de arome pentru țigările electronice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *